Han och jag, en hel helg!

Ni kommer aldrig att tro mig. Jag har övertalat honom att åka på en weekend med mig till London nästa vecka! Kommer bli så sjukt mysigt! Vad han ska säga till sin flickvän, och vad jag ska säga till min bästa vän, det får bli ett senare problem. För nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om vår resa tillsammans...


Dör av längtan...

Han gick precis
. Åh, det var så underbart! Och hans flickvän gick 10 min innan han klev innanför min dörr. Nära ögat! Fick ju aldrig iväg henne! Fick lite småpanik. Men det löste sig ju trots allt..

Ikväll har jag tänkt mycket. Och han märkte det. Han frågade flera gånger varför jag såg så fundersam ut. Men vad ska jag svara? Jag vill att du lämnar henne för mig. Kom, vi rymmer! Jag vågar inte vänta på hans svar. Vad fan ska jag göra? Det är inte skuldkänslorna som tär på mig, för de saknar jag. Jag borde ha skuldkänslor med tanke på att hon är min bästa vän, men de finns bara inte där. Nej, de som tär på mig är tanken på att han är med henne och inte mig. Det gör ont, långt in i själen.


Unforgivable

Det känns som jag blivit överkörd av en lastbil. Eller tränat på gymmet hela natten. Kan man få så här mycket träningsvärk av lite nattligt action? Sjukt. Ja, han sov i alla fall här inatt. Och natten var helt perfekt, som vanligt. Och när jag vaknade imorse hade han gått till jobbet, men på nattduksbordet stod redan 1 kopp kaffe. Gulligt! Hans flickvän trodde att han sov hos någon släkting här i närheten av mig. Stackarn... Borde kanske ringa henne idag och bjuda över henne på en fika. Hon kan ju få dricka ur samma kaffekopp som han använde imorse! haha... Ciao!



Ett liten tips till alla puddingar därute

Vill du bli av med en oönskad raggare ute på krogen? Fäst blicken på hans högra tinning då du svarar på hans tilltal. Jag har prövat. Han la benen på ryggen och flydde fältet.


En bästa vän borde inte veta allt

Då är det väl dags att säga natti natti. Är hur trött som helst och känner mig inte alls som den nattugglan jag brukar vara. Och trots att jag suttit inne hos grannen och druckit te så är jag trött, det är ju lätt att man blir pigg av te om man dricker det så sent... 
Måste bara ge lite cred till grannen: han är verkligen sjukt gullig och jag är så otroligt glad över att han bor precis bredvid mig, vi är bästa kompisar och berättar allt för varandra. Eller iallafall nästan. Jag skulle aldrig berätta att jag senast idag var inne hos en kille på hans jobb, och att vi nästan hade sex inne på toaletten under hans rast. Och det jag ABSOLUT inte skulle berätta är att den killen är min bästa tjejkompis pojkvän... 


Hångelkalas på toaletten

Japp, det var precis vad det var på hans jobb toalett lite tidigare i förmiddags. Vilken pussy jag är! Besöker min bästa kompis pojkvän på jobbet och skapar ett hejdunder på toaletten med honom, inget jag skulle vilja att min bästa kompis gjorde med min pojkvän. 

Det var väldigt spännande kan jag lova er. Direkt när vi smög in på toaletten, som var hyfsat liten, lyfter han upp mig på handfatet och särar på mina ben så vi kommer närmre varandra. Vi hånglar väldigt grovt och det verkade iallafall som att han var lika kåt som jag. Men precis när vi skulle ha sex så stoppades vi av klockan, vi kom på att han hade dragit över 20 minuter på hans rast. Vi fixade till håret, borstade av kläderna, öppnade toalettdörren och gick åt skilda håll. 
Det var min förmiddag innan jag träffade min bästa tjejkompis som är tillsammans med honom. 

Ska snart gå över till min granne för att ha en mysig tekväll, för ikväll ska nämligen han och hon vara med varandra, så tyvärr kan jag inte vara med någon av dem (skulle vilja lägga betoningen på honom) men det kan jag ju inte eftersom att de är med varandra. Vilket par va...


Sjukt..


..snygg

Ja, hur kan jag göra så?

Att kunna kontrollera sina egna känslor är en omöjlighet. Du själv kan inte bestämma vem du ska bli förtjust, kär eller praktiskt taget besatt i. Dessa känslor uttrycks av din kropp. Plötsligt kommer du på dig själv med att tänka på honom lite för många gånger per dag, eller vakna varje morgon med ett stort leende på läpparna. Denna människa kom från ingenstans och skänker dig plötsligt en glädje du inte minns du känt någonsin förut. Ja, han är tillsammans med min bästa vän, men jag trivs så bra i hans sällskap att jag aldrig skulle kunna ge upp vår hemliga relation på grund av henne. Jag skulle gå under. Ni som inte varit med om samma problem kommer aldrig förstå hur det känns. Jag behöver seriös hjälp, men skulle någon säga åt mig att lämna honom skulle jag vända ryggen och gå därifrån.

Herregud, har jag gått och blivit kär.. ?


Börjar på O och slutar på trogen

Ja för trogen är iallafall det sista jag är! Ska snart möta upp min bästa kompis för att prata om hon och hennes killes weekendresa nästa vecka. Eftersom att det är han jag har sex med regelbundet så ska jag trösta mig med att gå förbi hans jobb innan och hångla upp honom lite på toaletten. Men såklart ska min fina lilla vän inte få veta någonting. Denna lilla hemlighet stannar i bloggen!!

Har varit iväg på mötet, är bara uppe i lägenheten en snabbis för att swicha om lite kläder. Det är en skön temperatur så det får bli en av mina nya tunikor från Nelly.se som jag fick hem för någon vecka sen. Säger ju det, för mig är internet shopping som en fucking drog. Jag behöver seriös hjälp tror jag... 




rätt cool klänning eller?

En aning frustrerad

Sådär, nu har jag varit förbi Gateau i Sturegallerian och köpt hem lite läckra limpor och bullar, älskar alla deras bakverk! Ska iväg på ett jobbmöte idag, vad det är för jobb kan jag inte avslöja i bloggen. 

Vad ska jag mer göra? Jo, eftersom att jag är en så underbart bra kompis så ska jag givetvis sitta med min bästa kompis (som är tillsammans med den killen jag ligger med genomsnitt 3 dagar i veckan) och prata. Vadå prata? Ska man agera psykolog nu helt plötsligt? Visst kan vi prata, det finns en hel del saker som vi skulle behöva prata om... Men inte idag, idag ska vi prata om "henne och hennes underbara pojkvän" som snart ska iväg på en romantisk weekend. Jag då? vi som hade sex senast igår... På telefon... ALLTSÅ SKÄMTAR HAN ELLER?

Telefonsex

Nej, det är inte ett skämt. Jag hade just TELEFONSEX för första gången. 
Iallafall med min bästa kompis pojkvän... de ni

Som en drog

Sitter med en sallad i knät och äter för fullt medan jag beställer hem tonvis med höstkläder från asos.com och nelly.com 
Det känns som en drog att sitta och beställa hem massa kläder, väskor och skor. Eftersom att man varken drar något kort eller lämnar fram några kontanter så känns det inte som att man förlorar några pengar... Mer som att man betalar med leksakspengar, låter mycket bättre också ;) 

Längtar tills varorna trillar in :) 


590 kr Nelly.com, Check!

Ska man bli muslim kanske..?

En skön söndag är precis vad jag har haft. Legat ute i solen, samlat tankarna och lyssnat sönder min spellista med Coldplay, rätt mycket flashbacks från igår kan jag tala om. En av mina favorit sysslor är garanterat att gå på konsert. Vilken känsla det var, sjukt bra drag var det också!

Funderar på att kanske sätta igång med någon slags middag. Att äta sent har blivit lite av min grej på senaste tiden. Kanske ska börja skriva en bok om mitt oförutsägbara liv också: om mitt liv som otrogen med min bästa tjejkompis pojkvän, om mitt liv som ensamvarg i lägenheten och om alla galna saker som händer hela tiden runt om mig. Bara idag blev jag erbjuden att flytta ihop med en kille som var muslim. Han sa att han skulle kunna byta religion för att få vara tillsammans med mig. Tyvärr tackade jag nej till det fina erbjudandet men jag kände inte riktigt för att hoppa in i ett sådant förhållande för tillfället... Kanske var det ett snesteg, men uppenbarligen inte! 

Tror även att jag har kommit in i något slags sko-koma. Fick med mig tre par hem idag, högklackat såklart! Nästan det enda jag använder faktiskt :)



Lätt årets bästa lördag!

Godmorgon.

Jag har aldrig riktigt funderat över meningen "man mår som man förtjänar", men oj vad den stämmer bra på mig idag! Huvudet dunkar, tankarna är som en enda soppa och kroppen vägrar lyda. Efter Coldplay konserten, som var hur grym som helst, så satte vi oss och tog några drinkar på Sturehof. Självklart blev det några drinkar för mycket (men deras mojito är ju oslagbar!) och jag var tvungen att springa iväg för att ringa honom. Som tur var så var han själv. Hans flickvän satt ju vid bordet på Sturehof med mina övriga vänner, så kusten var klar. Efter en lång och dålig ursäkt om varför jag måste kila så försvann jag snabbt bort mot Odenplan. Den perfekta kvällen avslutades ännu mer perfekt! Jag vaknade upp med ett stort leende på läpparna, men även med en liten klump i magen. Detta kan ju inte pågå föralltid. Vågar jag fråga om han skulle lämna henne för mig? Det skulle i så fall betyda allt eller inget. Jag hade inte haft en enda vän kvar efter ett sådant ultimatum. Nej, dagen kommer nu spenderas i min tankehörna ute på balkongen. Ciao!


För er filmälskande...

För någon dag sen hittade jag en ny film att lägga till i filmtoppen: Changeling. 
Filmen var helt fantastisk och Angelina Jolies roll i filmen var enastående. Inte bara för att jag avgudar henne som skådespelerska, hon spelade verkligen bra i den här filmen. Så för er filmtokiga som missat denna underbara film, ställ in alla era planer inför kvällen, köp en påse chips, hyr filmen och luta er bakåt och lägg upp fötterna på bordet! 


Ojoj, nu har jag sjukligt bråttom. Blir till att ta taxi!
Ha en bra kväll för det ska jag nämligen ha och se jordens bästa band!


Kanske årets bästa lördag?

Jag är så sjukt taggad inför kvällen. Jag och mina tjejer ska på COLDPLAY. Ja det är faktiskt sant, äntligen ska jag få se mina favoritkillar live och det ska bli så sjukt jävla kul! Det roligaste är att vi alla är lika sänkta i dem, så detta kommer bli en oförglömlig kväll, liksom gårdagen när jag hade sex i min bästa kompis pojkväns bil med min bästa kompis pojkvän...
Låter det klokt? Att ha regelbundet sex med sin bästa kompis pojkvän? Idag har vi inte pratat någonting på telefon, måste vara lite försiktig med att ringa, dem kan ju liksom vara med varandra, har ingen större koll på hur mycket tid de spenderar tillsammans... 

Anyway. Nu ska jag fixa någonting gott att äta till middag! 


Finaste jag har sett!

Kom hem från en joggingtur i regnet för en stund sen, rätt skönt att börja dagen på. Att springa i regn är faktiskt att föredra, det blir aldrig För svettigt, tur för jag sitter som KLISTRAD framför "So you think you can dance"  som går i dubbelprogram nu. Såg världens rörande dans utförd av Melissa och Ade som dansar för alla kvinnor som är drabbade av Bröstcancer. 

http://www.youtube.com/watch?v=OrILXIASpSM

Värt att se! (funkar varken att skapa länk eller sätta in en video så kopiera in själva)



Pömsig = Sexuellt utmattad?

...för det är precis vad jag är! Så kvällen spenderar jag hemma ensam i lägenheten. Rätt skönt faktiskt. Tog en lång dusch efter eftermiddagens bravader. Helt sjukt var det. Vi åkte en bit bort, eller faktiskt enda ut till Lidingö där vi stannade till vid en övergiven fotbollsplan, parkerade och hade sex i bilen. Har nog aldrig varit med om någonting så upphetsande.

Det började med att vi satte oss i baksätet och skulle äta lite av våra kakor och dricka lite av kaffet vi hade köpt med oss, take away från Waynes sitter ju aldrig fel. Vi pratade och skrattade en lång stund. Det slutade med att jag sitter gränsle över min bästa kompis pojkvän och grovhånglar, men det är ju inte precis som att det är första gången... Imma på fönsterrutorna var precis vad det var, för allt hångel i baksätet gick snabbt över till ett långt förspel som senare förvandlades till att jag red honom i baksätet. (fan att bilar måste vara så jävla komplicerade att ha sex i) 


 


19:39

Då var man klar! Sminket sitter perfekt, håret är uppsatt i en stram knut och kläderna är nystrykna. Varför egentligen? Inom 30 minuter kommer håret vara ruffsigt, kläderna i en röra och mascaran nere på kinderna. Men det är ju det som är så kul. Att fixa sig är ju halva nöjet! Inte sant?

Har märkt att jag fått en del läsare sen min confession-blogg startade, vilket jag tycker är jättekul. Jag antar att ni är insatta i mitt otrohetsproblem. Vissa tycker det är okej, roligt att läsa om liksom. Andra tycker jag borde skjutas. Vad tycker du? Har du varit i en liknande situation? Nej, måste kila! Han tutar nere på gatan. Hörs sen, ciao!



Nu: iväg med bilen och ha sex!

Jobbet gick bra, har nog aldrig blivit så frustrerad och arg på kunderna som jag blev idag! Var tvungen att gå hem, ta en powernap och käka lite. 

Ska snart duscha, byta om och göra mig lite fräsch, ska nämligen iväg med han och hans bil och.. ja ha sex! Ska sätta på mig lite kontorskläder och säga att jag också kommer direkt från mitt jobb, det blir nog tajt kjol, skjorta och högklackat på det, känns som att det här kommer bli en bra "omgång" om man kan säga så. Två kontorsklädda, upphetsade personer. Kan knappast bli hetare en fredags eftermiddag. Bäst att hoppa in i duschen och sätta igång...




Jag är den tjejen alla hatar

Sitter återigen på balkongen och äter frukost, så härligt att det är sol igen! Frukosten är min favoritmåltid! Idag ligger det inte så fullt mycket på planeringen förutom att jag ska hoppa in och jobba i några timmar. 

Jag vet fan inte vad som är feltet med mig. I kväll ska vi göra det igen, och jag är lika förväntansfull. Längtar redan nu. Mitt problem är: att jag är otrogen med min bästa kompis pojkvän. Varför jag skriver ihärdigt om detta är för att jag ska titta tillbaka, läsa vad jag håller på med, och försöka sluta upp med det här. Men det går bara inte...
Ingen av oss har ens tagit upp och frågat oss själva vad fan det är för fel på oss. Vi båda lider av någonting mycket allvarligt. När man inte känner skuld känslor för att ligga med sin bästa kompis pojkvän är det något som inte står rätt till.

Saken är den att det är ingen, och då menar jag ingen som vet om det här förutom jag och pojkvännen. Rätt spännande, eller hur?! Men om någon skulle få reda på sanningen skulle jag vara hatad. Så hatad att jag skulle vara tvungen att flytta här ifrån. Herregud, låt det inte komma fram!


Och så blev det kväll

Här sitter man sminkad och klar och väntar på att tjejerna ska komma upp. Som vanligt blir det fördrink hos mig! Det är ju aldrig kul att gå ut med en klump i magen, men det måste jag göra ikväll. Gå runt och le även fast jag bara vill ställa mig och skrika. Jaja, upp med hakan, måste ju hålla min vanliga image, annars kommer man ju inte in på WR, haha. Vakterna där är supergulliga, mot rätt personer. Jag har ju alltid varit den gulliga, charmiga och oskyldiga i gänget. Ack ack, om nu bara visste... Jaja, back to work. Måste fixa iordning snittarna. Får se hur kvällen slutar och framförallt var. Om det gulliga paret inte sover med varandra så tillbringar jag nog natten med hennes sexiga pojkvän. Åh, snälla. Sov inte med varandra!


Äntligen!

Tack för sol och tack för onsdag! Ligger ute på balkongen och har det skönt med Spotify och melon som sällskap. I kväll blir det utgång med hela stora tjejgänget. 
Kul med jobbigt, alla är lika pratglada, svårt att få sagt det man vill säga, ibland så bäst att man håller vissa saker för sig själv. Tillexempel som att jag ringde min bästa kompis pojkvän idag, igen. Från dolt nummer så klart, han var på jobbet. Jag blir så fruktansvärt upphetsad när jag tänker på honom och mig och hela situationen, att allting är så förbjudet så jag var tvungen att be honom möta upp mig på hans 30-minuters rast som snart är inne. En snabbis är aldrig fel, eller hur? ;) 

Fast å andra sidan så skulle man kunna ta det efter hans jobb, köra iväg med hans bil någonstans och göra något riktigt dumt men spännande. Oj shit, kom på att jag har en del saker att fixa: städa lägenheten, tvätta, ner på stan och köpa någonting nytt inför kvällen, gå till banken och träffa honom! Bäst att göra en tidsplanering, och juste sist men inte minst måste jag ringa min bästa vän (flickvännen) och bestämma vilken tid vi ska mötas upp i kväll. Jaja, bara dags att sätta igång då!


Natten som var

Jag gillar hårt, det gör han med. Vilket par va? Ja jag säger då det! Tur att man bor ensam, tror inte att mina föräldrar hade velat vakna till vårt väsen som pågick halva natten. Allt vi gör han och jag är helt fel och vi borde sluta med det samma, men det verkar inte som att det är någon idé att ens ta upp. Vi har aldrig pratat om att sluta träffas eftersom att det är väldigt farligt med tanke på att vi hänger i samma umgängeskrets, mina kompisar är hans kompisar, mi casa su casa. Funkar ungefär på samma sätt. Hans flickvän är även min flickvän, vi har känt varandra sedan vi var småttingar. Samma sak med resten av tjejgänget, vi sitter ihop och det som jag håller på med är med fet text, stora bokstäver och understruket: FÖRBJUDET!  Men vad ska jag göra? Jag är besatt!


Måste bara tillägga..

att jag aldrig skulle banga på honom! mums!


Shopping med flickvännerna

Sådär ja, skönt att vara hemma efter en lång dag på stan. Fick med mig några härliga fynd från Zara och Monroe i Sturegallerian. Älskar den affären, de har så himla mycket fina tunikor!  Hälsotallriken på Baresso gjorde susen. Måste få i mig lite vitaminer efter en svältande sommar. Två av mina vänner är ju inne på anorexiahem, och där vill inte jag hamna. Jag ringde honom idag vid lunchen, och han var såklart med sin flickvän, min bästa vän. Och det var såklart hon som svarade. Men eftersom hennes mobil var avstängd så frågade hon inte varför jag inte ringde hennes mobil. Puh! Jag undrar om jag har en skyddsängel? haha! I så fall är ängeln knäpp.

Ikväll ska jag äta middag med min kompis ex. Lika bra att inte säga något. Då slipper man problemen! Måste fixa mig nu. Och raka mig, igen. hehe.. Ciao!



I'm in Miami, bitch!

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara trött? Efter att ha sovit med världens bästa sovsällskap i typ 10 timmar? Riktigt skumt! Men trots det ska jag dra mig själv ner på stan en stund. Möta upp tjejerna för skvaller och fika på Stureplan. Precis vad jag behöver! Egentligen skulle jag vilja säga all sanning rakt ut. Stanna upp tiden innan de hinner reagera och ta ett djupt andetag. Men jag kan inte. Och jag vågar inte. Jag har redan förstört allt för många kompisrelationer. Även fast han just nu betyder mycket mer än dem...



Kan det bli bättre?

...på sätt och vis kanske med tanke på den situationen jag sitter i. Men i nuläget, nej! Han står i mitt badrum och tänder ljus och jag har precis bakat färdigt sconesen. En mysigare måndag kan man nog inte tänka sig? Och den kommer bara bli härligare, nu väntar en varm dusch med skum och massage sen när vi är färdiga kommer vi sitta våta i handdukar i min sköna soffa, äta scones och dricka te, min favorit är rooibus. Sen sätter vi väl på någon grym film, älskar filmer! Har nog sett alla som är värda att se, förutom Harry Potter men det är inget jag vågar ge mig in på. Trollkonster är inte riktigt min bag. Vad som händer efter filmen får ni fantisera om än så länge, det avslöjar jag i morgon! Nu ska jag hoppa in i duschen, med min bästa kompis pojkvän...


Bronzé utan sol

Vafan händer med Sverige? "Sommaren är bäst i augusti" ? In my ass! Jag var tvungen att springa ner på solariet för att hålla kvar Ibiza brännan. Fy skam! Det är faktiskt det bästa med att bo i stan. Nära till allt! Solariet ligger precis under mina fötter. Tror jag är deras trognaste stamkund :) och jag kommer dö av hudcancer snart.

Vad ska man ha på sig ikväll då? Till mamma sa jag att jag skulle hem till en kompis på middag, och till tjejerna sa jag att jag skulle på bio med mamma. Tur att man inte bor hemma längre! Ska försöka ställa in kvällens möte. Om det går? Jag vill ju inte ställa in egentligen, men jag orkar inte hamna i en jobbig situation. Igen! Det är fan måndag och jag har en hel vecka att döda. Fan vad sugen jag är på att träffa honom. Glöm det jag sa med att ställa in...



Då kör vi

Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Jag har gjort det igen, igen, och igen. Borde jag känna skuldkänslor? Klart som fan att jag ska känna skuldkänslor, men de finns bara inte där. En normal människa skulle ångra sig och vilja sjunka under jorden efter att ha legat med sin bästa kompis pojkvän. Men inte jag. Jag är en elak människa. Och det här är bara början då det redan pågått i 1 och ett halvt års tid. Fast då var det min pojkväns kompis. Jag behöver seriös hjälp. Och bloggen ska bli min räddning! Jag ska läsa och inse vad jag egentligen håller på med. Jag tänker inte berätta någonting för någon, och jag tänker absolut inte avslöja vem jag är. Om de inblandade kommer på mig så var det menat att de skulle få reda på det. Om ni börjar att följa min blogg så lova att lära er av mina misstag. För det har inte jag gjort. Ikväll är det planerat att vi ska ses igen. Samma ställe, samma tid. Fuck it, då kör vi.



RSS 2.0