Jag hatar att jag saknar dig

Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Jag har gjort det igen, igen, och igen. Borde jag känna skuldkänslor? Klart som fan att jag ska känna skuldkänslor, men de finns bara inte där. En normal människa skulle ångra sig och vilja sjunka under jorden efter att ha legat med sin bästa kompis pojkvän. Men inte jag. Jag är en elak människa. Och det här är bara början då det redan pågått i 1 och ett halvt års tid. Fast då var det min pojkväns kompis. Jag behöver seriös hjälp. Och bloggen ska bli min räddning! Jag ska läsa och inse vad jag egentligen håller på med. Jag tänker inte berätta någonting för någon, och jag tänker absolut inte avslöja vem jag är. Om de inblandade kommer på mig så var det menat att de skulle få reda på det. Om ni börjar att följa min blogg så lova att lära er av mina misstag. För det har inte jag gjort. Ikväll är det planerat att vi ska ses igen. Samma ställe, samma tid. Fuck it, då kör vi.

Jag hade helt glömt det här inlägget. Det var det första som skrevs i bloggen. Jag satt och tänkte på ***** (honom) tills jag läste det här "Om de inblandade kommer på mig så var det menat att de skulle få reda på det". Vi två var inte menade för varann, helt enkelt. Men ändå gör det ont i kroppen. Jag är kär i en människa som just nu desperat försöker få tillbaka sin flickvän, min fd vän, och jag vill inte veta vad han säger. Varenda akt kommer att skyllas på mig. Om hon tar tillbaka honom är hon fan helt hjärndöd. Han ljög för henne konstant i 5 månader. Jag ljög för henne konstant i 5 månader. Nej, för att komma över honom behöver jag en ny. Och kanske en rejäl krogrunda? Någon som vet om man kan gå ut i västerås? Ensam och desperat. En sväng ner på systemet skulle sita gott. Haha. Hörs, puss

Isolerad från omvärlden

Ja, inga pluspoäng till Sony Ericsson inte. Har för tillfället 12 sms i inkorgen jag inte kan öppna. Lika bra det kanske, när jag ändå har börjat att isolera mig från omvärlden så kan jag ju lika gärna fortsätta.
Är så glad över att jag har släktingar som bor lite här och var i Sverige, sjukt mycket lättare att få lite space och tid att tänka på allting som yrar omkring i mitt huvud. Men om bara några dagar måste jag tillbaka till Stockholm för att reda ut lite saker med mitt jobb. Kanske blir jag anställd på en annan plats i Sverige inom samma företag, det vore ju GULD. Stockholm är ingenting för mig just nu, för mycket förluster och minnen som vandrar omkring vart man än befinner sig. Om jag flyttar så måste jag få iväg lägenheten också. Men det blir ett framtida projekt.
Såhär mycket har jag aldrig tänkt, funderat och analyserat. Jag är definitivt ingen människa som tänker och sen handlar. Precis tvärt om: handlar och tänker sen. Annars skulle denna stora hemska skandal aldrig uppstått. Men är man kär så är man. Inte för att jag var det i början, men med våran relation var det faktiskt svårt att hantera känslorna. Man kan inte bestämma vem man ska vara kär i. Visst kunde jag styra över att jag hade sex regelbundet med min bästa kompis pojkvän. Men om man säger såhär, det ledde ju faktiskt till något. Kunde lett till något...
Ska lägga mig och läsa en bok. Måste fixa mobilen och ringa några väldigt, väldigt jobbiga samtal. AAAAH DET HÄR SUGEEER!!!

Västerås is the shit

God morgon bloggen. Fan vad tiden går snabbt när man har roligt. Ja, sorligt nog har jag sovit och vaknade nu. En powernap på 20 minuter blev till 4 timmar. Vad ska jag hitta på inatt? Är ju ensam i lägenheten också. Kusinen jobbar natt, tråkigt nog. Bra tajming..
En tanke var att bjuda över lite kompisar, men sen slog det mig att jag inte har några kvar. Typ. Får väl återuppta gamla kontakter från förskolan? Det var tider det.
Idag kom ett sms. Men efter allt jag gjort med min mobil så kan jag såklart inte läsa det. Jag undrar vem det var ifrån, och vad det stod. Och jag undrar om jag vill läsa det eller ej. Jag förblir ovetandes några dagar till. Snart måste jag ju faktiskt återvända till verkligheten, varesig jag vill det eller ej. Man kan inte vara magsjuk föralltid. Inte på mitt jobb inte.
Nu ska jag ta en varm choklad och återvända till soffan. Ciao sålänge!

Ångest, oro och rädlsa

Har varit vaken i tre och en halv timma nu. Min klump i magen av ångest verkar inte vilja lägga sig, inte ens smälta det minsta. Det oroar mig. Och min oro gör mig rädd. Så jag sitter för tillfället ensam på ett café med ångest, oro och rädsla. Inte tre så jätte bra kombinationer. Rädsla över att jag kommer förbli ensam och rädsla över att återvända tillbaka tillbaka till Stockholm - vart jag befinner mig för tillfället är en hemlighet.
Uppdateringar kommer senare, måste ha i mig koffein.

Jag ÄR en hemsk människa

Denna dag har varit hektisk. Har ingen mobiltelefon för tillfället, eller jag har en men simkortet slängde jag åt helvete, så jag känner mig rätt vilsen. Klarar inte av att få alla hatiska samtal, mår uruselt och känner inte igen mig själv någonstans. Jag hade en på min sida och det var han. Men nu är han - och alla andra - borta.

Bloggen jag har startat använder jag för eget syfte, för att själv kunna gå tillbaka och läsa vad och vem som förstörde mitt liv (som jag redan skrev i början utav bloggen) Jag har bara en att skylla: mig själv.
Men utan pojkvännens hjälp skulle detta aldrig hänt, så det är inte bara mitt fel. Tänker jag så känns det en miljondels bråkdel lite bättre, men inte i närheten av bra. Så eftersom att jag använder bloggen för eget syfte berör inte era åsikter och kommentarer mig speciellt mycket, eller när jag tänker efter så berör de mig inte alls. De kanske skulle gjort det tidigare men inte nu när jag är påkommen.

Uppdaterar mer senare, måste hitta en trevlig själ som kan låna ut sin telefon i 2 minuter.
Har aldrig älskat mamma såhär mycket. Hörs sen.

"försvinn ur mitt, våra vänners och ***** liv"

Som ni kanske märkt har jag inte skrivit på ett tag. Och ja, det har sina förklaringar. Nu ska jag börja skriva igen, då jag har tillgång till en dator. Befinner mig nämligen inte hemma i Stockholm längre. Och även det har sin förklaring.

Jag var dum och ringde till honom, och såklart svarade hon (flickvännen). Hon undrade såklart varför jag ringde och jag sa att jag ville prata med henne, såklart. Det är väl inte så konstigt att man vill få tag i sin bästa vän? Men redan där gjorde jag bort mig. Samma morgon hade hon hittat undangömda bilder på hans dator. Och ja, de var inte bilder man vill hitta på sin projkväns dator. De borde varit döpta till "barnförbjudna bilder". Hon var länge tyst i telefonen och jag fortsatte med mina lögner, tills hon avbröt mig och sa "jag vill aldrig mer prata eller se dig igen, försvinn ur mitt, våra vänners och ***** liv. Annars lovar jag att jag ser till att du gör det". Ni kanske förstår varför jag flydde från stan? Vad fan ska jag göra nu liksom? Har aldrig varit såhär ensam.

den klassiska meningen

jahapp, då var man tillbaka till verkligheten då. ikväll är det familjemiddag som gäller och JAG ska träffa mitt EX som kommer till stockholm, kan inte säga vem det är eftersom att bloggen är anonym.
Vi gjorde slut för två år sedan och det sista vi sa till varandra, eller det sista jag sa var att jag hatade honom och aldrig mer ville se honom. Det känns som att det är den klassiska meningen på något sätt, aja vad vet jag.
Det ska bli intressant att höra vad han har haft för sig på senare dagar, trackat någon annan tjej? isåfall tycker jag synd om henne!
Whatever, ska ner på stan en sväng och rensa hjärnan från alla onödigheter.
Hasta la vista baby!




Kräftorna kallar

Japp, då bär det av mot Lidingö. Ska på kräftskiva ikväll med hela gänget. Och ja, då menar jag HELA gänget, inkl pojkvännen och flickvännen. Tror ingenting kommer hända där (alltså mellan mig och hennes pojkvän) det vore ju förbannat elakt! Men man vet ju aldrig ;)

Finns inte så mycket mer att säga än..

..att jag bara älskar det här

2 TYSTA MINUTER TILL ALLA SOM DRABBADES 11/9-01. ÄR NI MED MIG?

För åtta år sedan.
Tänk att det redan gått åtta år sedan terrordåden i USA. Jag kommer ihåg dagen som om det var igår. Även fast det är såpass länge sedan så tänker, iallafall jag, tillbaka på denna dag och tänker på alla tusentals människor som drabbades med att förlora familjemedlemmar, nära, kära och bekanta. Jag vill framföra 2 tysta minuter till alla dessa människor. Känner ni likadant som mig, gör desamma.




Otrohet utomlands

Då var det dags för ett lunchpass på SATS. Har kommit in i något slags träningskoma verkar det som.
Igår var det mycket mysigt att hänga lite med bästisen, han berättade massa galna saker som hade hänt honom när han var i London här om veckan. En sak som är riktigt säker: han och jag måste åka bort tillsammans, vet ingen galnare än honom!


Men några andra som också ska åka utomlands är jag och min bästa tjejkompis pojkvän. Okej, ingenting är spikat ännu men vi har pratat mycket om det och jag sitter som besatt och kollar efter relativt billiga resor.

Kan man bli elakare mot sin bästis? Men vad ska jag göra? Jag vill ju detta och om jag har skuldkänslor? NEJ, inte överhuvud taget...






Te-mys med bästa killen

God kväll bloggen.

Mitt internet är som det är - helt jävla uselt! Orkar inte ens försöka spendera tid vid varken facebook eller bloggen. Därför får jag nöja mig med att göra små uppdateringar hela tiden eftersom att bredbandet lever sitt egna lilla liv för tillfället.
Aja, ska kila över till bästa grannen för lite natt-te :) Han är trots allt min bästa killkompis, så mer än te och skratt blir det INTE! Det är faktiskt grymt kul att ha en bästis vägg i vägg, men inte lika kul när någon av oss kirrar hemsläp...

Ett jobbigt triangeldrama

Såja, då var det dags för ännu en ute kväll Sitter ensam i lägenheten nu i väntan på att tjejerna ska komma över på en liten fördrink. Badgrunds musiken den närmaste timmen blir väl inte speciellt vacker eftersom att Idol börjar kl 21.
Har haft en bra dag på jobbet, lite lång dock men skönt att veta att jag tjänar pengar iallafall. Känner att jag uppdaterar dåligt med hur det går i triangeldramat mellan mig, min bästa tjejkompis och hennes pojkvän. Inte riktigt den kombinationen man önskar att det vore, men nu är det som det är.
För att göra en snabb återblick och berätta vad som har hänt så är det såhär de ligger till:
Jag är ett riktigt svin som under en lång period har haft något slags förhållande med min bästa kompis pojkvän, ingen vet om någonting förutom pojkvännen, jag och NI läsare. Jag skriver denna blogg för att kunna se tillbaka och se på vad jag håller på med. Vill egentligen sluta men det går inte. Inte nog med att vi ligger med varandra konstant så har det börja växa fram känslor. Och just nu blir det bara jobbigare och jobbigare. Oj oj, nu kommer snart brudarna, bäst att stänga ner datan.

Ha en underbar onsdagskväll och glöm inte att titta på idol!
Kanske ska göra en repris från förra veckan, då jag och pojkvännen hade sex på Laroys toalett när alla brudarna var där - flickvännen med...




Helt seriöst

så förstår jag inte varför så många väljer att knappa in k i s s i e s. s e som en daglig rutin. Varför vill man läsa om denna lilla blonda IQ-befriade varelse egentligen? Hon har ju seriöst ingenting bakom pannbenet. Man blir ju knappast klokare av att läsa, hon kan ju kan inte ens stava och hennes särskrivning ska vi inte ens tala om. Man blir inte heller inspirerad av hennes inlägg. De flesta handlar om krogen och hennes überdumma "dieter". Och man får inte heller en bild av vem människan egentligen är då alla hennes bilder på ett eller annat sätt är redigerade (Hej hopp, photoshop!) Hur fan har Sveriges lilla fjortis barbieliga kunnat få så många läsare? Bara jag som tycker att detta är helt sjukt? Då jag var 14 år hade jag mer än 3 ögonfransar och tio lager mindre foundation. Bara jag som missade när det blev lönsamt att vara puckad? Vart är världen på väg...


Idol och hångel

Sitter i soffan ihop krupen och myser med min bästa kompis pojkvän samtidigt som vi kollar på Idol. Gillar detta program skarpt, men mest under uttagningarna när alla försöker vara seriösa men de flesta låter värre än mig (tänk att det går) haha
sådär snart är pausen slut, bäst att återvända till soffan och hånglet

Springandes genom stan

Dags för att ta den dagliga (som jag iallafall försöker) springturen genom stan. Ska bli skönt att förbränna lite onödiga kalorier :) Projektet denna höst är att träna regelbundet och äta NYTTIGT - inga konstigheter!




Plikten kallar

God morgon alla där ute. Är fortfarande sjukt trött, kunde ju inte sova igår - kan bero på att jag drack massa kaffe klockan 1 på natten. Aja, ska snart springa ner till Sleven och köpa upp lite frulle. Ska nog köpa en sån där "kaffe cooler" också, sjukt mumsiga.
Ska diskret försöka få tag på min min bästa kompis pojkvän sen, jag vet att han är ledig idag (som jag) och att bästisen jobbar. Ska jag vara svinig och träffa honom kanske? Eller kanske? Det finns inget val, när vi båda är lediga är det som givet att vi ska ses, det är som att plikten kallar.
Men först ska jag ta mig ner för trapporna och kirra något att äta!

Nöden har ingen lag

Då är det väl dags att säga godnatt. Varför ska jag alltid lyckas vara uppe så förbaskat länge varje kväll? Måste ändra på detta genast, har vänt på halva dygnet, dags att vända tillbaka skiten...
Tänkte ringa min bästa kompis pojkvän och säga godnatt, men kom just på att dem är ju med varandra nu. Jävla svin! Eller ska nog inte säga så mycket eftersom att det är jag som är själva svinet som ständigt ligger med killen.. Senast idag faktiskt :) Jag är dum i huvudet, jag vet. Men som sagt - nöden har fan ingen lag!

Natti natti!

4 SMÅ OFFER!

Jag vet, jag har inget liv för tillfället. Sitter och kollar runt på fjortisbloggarna. Ja, ni vet nog vilka jag menar.. (om inte: Dessie, Amanda, Kissie och Paow) Blir så SJUKT irriterad och vill bara slå in pannbenet på allihopa.
Sitter och skrattar för mig själv och undrar om jag ska producera en film med dessa unga damer. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vilken genre jag skulle göra filmen i eftersom att jag själv inte har någon aning om ifall jag ska skratta eller gråta åt dessa töser?



Sex på motorhuven - igen

Hallå på er.
Ännu en lång dag har passerat, spenderade hela eftermiddagen på ett fik med min bästa kompis pojkvän. Vi höll oss så klart inte i innerstan utan åkte ut till Waxholm. Hur mysigt är det inte där? Och tack för solen! Det gjorde det hela perfekt. Vi satt en lång stund vid vattnet och myste och pussades. TÄNK om hon skulle veta om vad vi gjorde...
Dagen avslutades rätt tufft. Vi gick tillbaka till hans bil, började hångla. Och så var vi tillbaka på ruta 1 igen, bara att sätta igång då. Men jag var faktiskt riktigt sugen, har inte haft sex på några dagar nu...
Kan inte säga mer än att jag älskar motorhuvar, ni förstår nog vad jag menar ;)
Det är så sjukt sexigt.

Vart tog du vägen?

Saknar sommaren så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Hallå, sommar? Vart tod du vägen? Sommarmånaderna gick alldeles för snabbt. Håller på att få någon slags höst ångest tror jag.

Vet inte om det bara är jag, men under sommaren känns allt mycket lättare och det känns som att de flesta problem löser sig när allt ansvar inte ligger i dina händer. Vill bara åka bort just nu, har aldrig känt mig så mycket i vägen...


Öronorgasm


Ångest?

Nej! Jag har varken söndagsångest eller ångest för att vara otrogen med min bästa kompis pojkvän! Däremot har det ju börjat dyka upp känslor för denna lilla krabat som jag träffar konstant i hemlighet... Kan det bli mer komplicerat?
Varför är killar en så jävla svag punkt för oss tjejer?! Kan killar inte bara vara som ett klädesplagg? Man blir förtjust men inget man MÅSTE ha. Okej visst finns det vissa saker man MÅSTE ha men det är inget man skulle säga upp kontakten med en kompis för, för att hon köpte den istället för dig.

Jag är en riktigt meangirl

Skön söndagsmorgon... Att man aldrig får sova ut längre :( Ska snart springa iväg till jobbet, men först måste jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Han sover fortfarande och jag sa att han kunde vara kvar medan jag jobbade. Hoppas inte att hans flickvän ringer och undrar vart han är. Hehe, jag känner mig som en riktig jävla meangirl.
Fattar ni vilken fajt det skulle bli om hon kom på oss? Plus att det var den här helgen dem egentligen skulle åkt iväg på en romantisk weekend. Men han ställde in den pga mig!!!
Jag får min bästa kompis pojkvän att ställa in en resa pga mig. Det är fan sinnessjukt! Aja, bäst att hoppa in i duschen!

alla hatar otrohet...

Det är jobbigt att jobba och jobbigt att inte kunna bli en aktiv bloggare när jag har så mycket att göra hela tiden. Men det här ska det bli en ändring på!
Kom hem för inte så länge sen. Hade en liten afterwork med tjejerna på jobbet, snackade massa skit och skvaller. Ett av de hetaste samtalsämnena var inte mer eller mindre än otrohet. Jag har aldrig känt mig så skyldig och fel placerad, alla hatar otrohet.

Men på tal om otrohet så kommer snart min bästa kompis pojkvän hem till mig, igen! Det här kommer bli en spännande höst... Ska fixa lite tilltugg, hörs snart.

SÅ.JÄVLA.SNYGG

MIN KVINNLIGA GUD




En falsk otrogen fitta

Äntligen fungerar mitt internet igen, igår var det helt stendött och kunde inte uppdatera vad som händer.
Förstår inte riktigt vad som är med mig, jag vaknade för ungefär 40 minuter sedan, och sen dess har jag suttit och läst igenom alla blogg inlägg som jag har skrivit.
Om jag ska sammanfatta mig själv med 3 ord efter min läsning skulle jag beskriva mig som en falsk otrogen fitta för det är fan precis vad jag är!
Jag pratade med min bästa tjejkompis igår - TÄNK ATT HON INTE HAR EN ANING OM VAD SOM PÅGÅR!!
Hon vet lixom inte att senast i onsdags när vi var ute på krogen hade jag, hennes bästa kompis, sex med hennes pojkvän på toaletten. det är fan helt sinnessjukt.

För mig har det numera blivit en vana att ha sex på mycket komplicerade ställen, men hey, vem ska inte att det är rätt kul?! ;)

SEX PÅ LAROY

Haha jag är så jävla skön! Vet inte om jag tycker det nu bara för att jag är full eller om det stämmer på riktigt. Var just nere på Laroy med mina bästa tjejkompisar, inklusive min bästa kompis pojkvän (som jag ständigt ligger med i hemlighet). Sa att jag var tvungen att springa och ta ut lite pengar men ville bara springa upp och berätta för er att jag just har haft sex med min bästa kompis pojkvän på Laroys toalett - när alla var där!
Aja, bäst att springa tillbaka, ha en bra onsdagskväll! Nu bär det av mot White.

En absolut nödvändig paus

Förlåt för min bloggpaus kära läsare. Behövde en liten tid för mig själv utan datorn eller mobiltelefonen. Har spenderat de senaste dagarna hemma i soffan och ute på balkongen. Har tagit tid för mig själv och tänkt över min situation. Är resan till London verkligen en bra idé? Ska jag hota med att lämna honom om han inte lämnar henne? Ska jag berätta för henne, min bästa vän sedan barnsben, att jag är förälskad samt ligger med hennes pojkvän? Jag önskar jag hade någon att prata med, men just nu är det ingen jag kan anförtro mitt problem. Därför måste ni vara där för mig! Och försöka se det från mitt perspektiv! Okej? Nej nu ska jag ta ett glas vin framför tvn. Ciao bellas!


RSS 2.0